Venture Capital

Discorsi biedt u de volgende vormen van strategische bedrijfsfinanciering:

Excellent Startup
Aan startende of pas-gestarte ondernemingen biedt Discorsi de mogelijkheid van een MBI & SBO combinatie. Discorsi doet een investering in de onderneming, verkrijgt een relatief gering belang en levert tegen attractieve voorwaarden ondersteuning aan het management. Een eenvoudige manier om de besturing en van de onderneming te versterken en de overlevingskans te vergroten. Rollen zijn directie-coach en schaduwmanager.

Management buy-in (MBI)
In deze vorm neemt Discorsi een actieve rol in de onderneming door het bestaande management bedrijfsmatig te ondersteunen en daarnaast een financiële versterking te bieden in het eigen vermogen van de onderneming. In tegenstelling tot de traditionele MBI wordt niet persé gestreefd naar een controlerend belang. Typische management functies zijn een commissariaat of directiefunctie.

Secondary buy-out (SBO)
Gericht op een significant aandeel in de onderneming - niet noodzakelijkerwijs een doorslaggevend belang - biedt deze vorm van financiering een mogelijkheid tot vervroegde buy-out, zonder dat hier management services door Discorsi worden ingebracht.

Als u geïnteresseerd bent in een van deze mogelijkheden, neemt u dan svp contact met ons op.